Welkom Bij May Ling
 

Behandeling op afstand

Op een afgesproken dag en tijdstip stem ik mij op jou af. Je hoeft namelijk niet altijd in mijn praktijk aanwezig te zijn om jou te behandelen en om te voelen hoe jou energie stroomt. 

Energie is overal en net zoals een telefoonverbinding of whatsapp gesprek nemen wij contact op, leggen wij contact. Via dit systeem, deze verbinding kan ik de energie die jij opdat moment nodig hebt sturen/geven.

Net als je computer heeft ook jouw systeem soms een update nodig, vooral als het even niet lekker loopt, je te veel in je hoofd aanwezig bent geweest. Niet in het hier en nu aanwezig bent. 

Een behandeling op afstand kan je helpen om stappen vooruit te maken. 

Energie is niet aan tijd of afstand verbonden. Jij, jouw ziel en jouw lichaam bepaalt wanneer en wat je wilt loslaten en wat de meeste energie nodig heeft en waarvoor je de energie wilt gebruiken.

*

Ik kijk niet naar beelden of wat er om jou heen aanwezig is. Dit is géén reading. Ik let puur op jouw energiesysteem en geef de nodige universele levensenergie door.

Tijdens deze behandeling is het belangrijk dat je even gaat liggen in een omgeving waar je niet gestoord wordt. Maak het zo comfortabel mogelijk voor jezelf. Dekentje, kussen, zacht licht, favoriete muziek.

Geniet ervan.

 

Healing wordt toegepast bij het helen van een verstoorde balans tussen lichaam en geest. Ter ondersteuning bij verschillende processen.

Bij healing wordt gebruik gemaakt van universele levensenergie. Alles bestaat uit energie en alles is met elkaar verbonden. Als er verstoringen ontstaan in het doorstromen, geven of ontvangen van die energie, dan kunnen er psychische klachten ontstaan die uiteindelijk ook weer leiden tot lichamelijke problemen.

Bij healing kun je denken aan het verwerken van een trauma en het er mee leren omgaan, of het leren leven met je hooggevoeligheid, het in balans brengen van verstoorde energie in het lichaam en de geest. 

Een healing kan helpen, om blokkades op te heffen. Het terug in balans brengen van de chakra’s en verstoorde energiestromen worden weer in balans gebracht.


Belangrijk is dat je na elke behandeling een paar glazen water drinkt zodat de losgekomen afvalstoffen/energie kunt doorspoelen het lichaam kunnen verlaten.