Welkom Bij May Ling
 

Samen wandelen

Zullen we samen gaan wandelen, lekker naar buiten een frisse neus halen.

In gesprek gaan, bewegen, alles in beweging zetten, soepeler maken.

We zitten veel binnen, op kantoor, in ons huis en ook door het thuiswerken zijn we weinig in beweging. We zitten veel in ons hoofd. We worden minder productief of zijn alleen maar met werk, gezin en huishouden bezig. Steeds maar weer die lat hoog leggen voor onszelf. 

Je wil bewegen maar ziet jezelf niet binnen in een sportschool staan. Je wilt naar buiten, frisse lucht maar niet alleen wandelen.

Maak een afspraak voor een wandel sessie met mij!

Samen starten we vanuit mijn praktijk en gaan we, in jouw ritme, op jou tempo, heerlijk wandelen in de natuur van Angerlo en Doesburg. 

Hoe is het met je en waar loop je tegenaan. Waar heb je last van. Of wil je gewoon even praten, je hart luchten. 

Net als in mijn praktijk stem ik mij op jou af, puur op mijn gevoel, om te kijken wat jouw ritme is. Hoe jou energie stroomt. Waar voel ik bij jou een blokkade en hoe kunnen we deze in beweging brengen zodat het weer gaat stromen. 

Soms vraag ik je om meer of minder in beweging te komen, staan we stil, zijn we stil en kijk ik waar ik jou met energie mag helpen om het zelfherstellende vermogen te bevorderen. 

Je hoeft geen ervaringen te hebben met wandelen, stevige (wandel/sport) schoenen zijn wel belangrijk.


Wist je dat door regelmatig te wandelen de stofjes (gelukshormonen) endorfine (versterking van je immuunsysteem), serotonine (geheugen, slaap, stemming) en dopamine (beloning, golf van geluk) worden aangemaakt.

Wandelen in een groene omgeving werkt rustgevend en je werkt letterlijk stap voor stap aan je eigen welzijn, gemoedsrust, ontwikkeling en conditie. Stap vooruit.


Belangrijk is dat je na de wandelsessie een paar glazen water drinkt zodat de losgekomen afvalstoffen/energie kunt doorspoelen, het lichaam kunnen verlaten.